Monday, November 8, 2010

25 random things, habits or goals

tanks yerp to datin sri hatima husna coz tag aku..aku sgt2 mnghargai er...
nah.bace la dgn bissmilah dlu...=)


1.Nme aku fathiah.tp name femes aku yelah dato'tyah.haha..aku pom xthu npe kwan2 aku pngil aku cm2.aku men trime jep.

2.aku sorang bdk cs(computer science),tp hampeh, assgmnt pom men copy2 jerw...haha.

3.aku ade prince.name er si iwan(encem boy) bdak bucuk.haha..bese la..suuiiiittt2 ckit..

4.aku ank ke9 dr 12 anak beranak..anak b0ngsu pompuan. al-maklum la, bb 2 mnje dene pe...hahaha

5.cita2 aku mse skolah rndah nk jd dokt0r.tp ,skrang amek kos cs, nk jd proggrammer la plop...tp ase er, mcm x kot..haha...aku pom x sure...tngok la nati ape yg aku akn jd..huhuh..

6.kalau ade mase2 free aku ske mkan+on9+td0r...hahaha..bb 2 badan makin gem0k..

7.aku pantang lau ade duit banyak kt tngan.mmg x bleh,korank pom thu ape aku akn wt...mesty la...sssshhhooopppiinng!..hahaha...aktivity mmg best...tp, time pokai,habuk pom tara..hak2.

8.mood aku xleh nk d ramal..tp,aku ase aku heppy je memanjang..haha..

9.aku mnat cter2 ant00...tp aku tkut nk nengok sowang2, so sape2 yg jd mangse aku trime je la yerk..parah la anda...

10.aku jgk ade mnat cte kartun 'jumbo gajah biru',suara d maen kn oleh hakim af n mila af...best wa ckap lu..sdey boh.

11. aku suke ckap kuat ker??2 yg aku x thu..kwan2 n pakwe aku sume ckap cm 2...tp aku ase cm slow jer...

12.aku lau bb gosip ni mmg pntang skit...hahaa...minah gosip la katakn..si bucuk aku panggil aku'wartawan uitm"...hahaha..gempak siot...!

13.aku suke sume subject yang aku blajar..tp ble time exam je aku jd x suke...test or kuiz xpe ag,leh men toyol2 nge geng2 aku..hahahha(opps,pecah rahsie,jngn mare..)

14.aku ade sekor bear yg sgt cute, yg dikasi smpene bfday aku yg ke19..hehe..kteowng name kn die baby ucuk...hahahha

15.aku ske wt perancangan untuk mase depan aku...

16.aku abis blajar lm umur 24 taun..

17. aku nk keje dulu 1 tahun.

18.pas keje aku nk tunang nge si bucuk.

19.tunang x lame, lm 2bln je,pastu kteowng kwin la...haha..
(jemput mai yerk kwan2...)

20. 1 thun lpas 2 kteowng nk wt anak lak yerp...sunyi la lau xde baby lm umah...hahahha. sssuuiittt...

21.pas 2, aku nk kumpul duet manyak2 nk p honeymoon kt bulan...hahahha...nk ikut syeikh muzzaphar,,,
kawan aku(ayuni raduan) da pgie da kt bln...aku pom nk jgk..haha

22.lngkap la family aku...lau ade mase nk tmbah kn ank lg..ffuuuyyohh..

23.aku da thu nk tulis ape..

24.smpai d sini saje la sebe sedikit mngenai aku...

25.bubye....


ok...skrang nia aku xthu nk tag kt sape coz aku ase sume da d tagkn...

sape2  yg bace bleh la try yerk..hahaha...wish u gud luck..

5 OrAng bErkAtE-kAtE:

hatima said...

gilo ahh . plan dah de tuuu , siap pike keje tunang kawen , bwat anak sume la op , tahniaahhhhhhh ahahhahahaha

rIdz_fA said...

bese...hahahah...2 plan mase depan aku....mu pom kne pkir dh 2...

hatima said...

hebat hebat , aku xmo pike ag , tp aku suggest mu bwat anak ckup 2 team bole dah le , xperlu ramai2 hahahaa

Ayunis said...

aku suke ckap kuat ker??2 yg aku x thu..kwan2 n pakwe aku sume ckap cm 2...tp aku ase cm slow jer...

wohhhhhhh hok nih dop tahan ohhh ......tyah si pendiam . :)
bwhahahaha

rIdz_fA said...

yunpet: owoh mu...sokong je la aku...
hahahha...aku kn pndiam org er...
ckp pe ket0k lm kain..hak2..

Post a Comment

Anda suke Anda Like