Monday, November 15, 2010

25 random things, habits or goals aboUt haNtu raYer.......

tanks yerp to miss hatima hatomot coz tag aku..aku amat-teramtan mnghargai er...
yes you got it..
bePore dat,,bce bismillah...aSsalamualaikum sYe ucapkan=)


1.pirst ting,mse ku dlhirkn my uncle ksi nme mohd ridzuan b othman. 
Time school rndah lu drjah 1,owg pgl aq ridzuan.
  pah ble da nek drjah 3,,aq memandai la bgi nme e1...hahahhaha...
tp ble da msk skool mngah,owg pgl aq pok cek,sbb aq
  ni kcik owg er,aq xske pglan 2,tp,hntam saje la,asal owg knl aq......
hahahhahh...tp,,,,ble msuk u owg da xpgl aq pok cek...

2.aku sorang bdk cs(computer science) bak kate pn suhana ibu angkat ku 
"KOMPUTER 2 BODO" tp nk wt gne,da dpt cs...haha.

3.aku ade princess.name er si tYah(chumel gurl tp aq pgl dak ucuk).haha..bese la..sengkoya ckit..

4.aku ank sulong dr 4 adk bradik..tuk pngethuan korank,aq ni cucu sulong ayoh(to'ki) bloh ayoh aq..
al-maklum la,bb 2 style mlu nk b'interaksi nga owg t'utame owg pompuan,
owg yg da btol2 knl aq je akn kte aq ni koya malu.....hahaha

5.cita2 aku mse skolah rndah nk jd arkitek.tp,,,,hummmmm...skrang amek kos cs, nk jd hacker la plop...
leh hack duit owg...hahahahahaha...tp ase er mcm x kot..haha...aku pom x sure...
tngok la nati ape yg aku akn jd..huhuh..akan aq buktikan aq akn jd manusia...
hahahahahahahahahahha

6.kalau ade mase2 free aku ske tdo je memanjang(yeke tdo je memanjang??)n ske dgar MySpace,tp skang
  da lbih kan on9 lak...aq ni xske mkn bnyak..bb 2 bdn aq ad 6-pad...
xcam dak ucuk(jgn mrah)...hahahha

7.aq ni xske kuar p jln2....tah biase la..aq ni kurang kuar umah orang er.....
hahahahahaahahhaah

8.aq ni sentiase je epy ever after...haha..

9.aku ni kurank la lyn movie2 ni...tp lau duk lam gm3/205..msti je ad movie2 yg di wayangkn di skrin laptop shah....hahahahahahah

10.time skola2 dlu,,aq ad la mnt kat minah sowk ni(form 3 bwu start nk mnt kat pompuan)hahahah,,,
tp g2 la aq ni kn pemalu owg er,,nk usha2 pown malu,,,hahahaha,,so akhir er mlpas la aq,,,
   then,aq membawa diri msuk uitm....dan d c2 aq b'tmu nga si die(dak ucuk a.k.a tyah cun)....
ni skang ni aq da ade bini kedue,,,,,,yaitu moto lc ku....(ucuk jgn jelez ok)hahahahah...

11.aku ni kurus sangt2 ker??2 yg aku x thu..kwan2,my pamily n mkwe aku sume ckap cm 2...
tp aku ase cm normal jer...

12.aku lau bb gosip ni mmg aq xamek hal,,,mls la nk lyn,memekakkn tnligeku aje...hahaa...tp xcm si "wartawan uitm" sowk ni...hahaha..aq la yg jd mngse mndngar gosip2 beliau...wohahahhahahahah

13.aku kurang suke sume subject yang aku blajar..tp nk wt mcm mne,,,"Ilmu itu Pelita Hidup" wakakakkkaaka.....aq trime aje...

14.aku ni seowg yg suke knMySpacehehehehehehe...kat umah aq ad bnyk ngat MySpace...tp skang ni,,huhuhuhuhu,,,MySpace da xde kat umah,,,,
   da kne buang oleh bapa ku...(t'kng mse2 b'sme MySpaceMySpace ksayanganku)

15.aku xske wt perancangan untuk mase depan aku...

16.ble tao aku ni nk abis blajar..20 thun ke 21 thun ke 22 thun ke???tp lau dau ucuk 2 24 thun da abes blajar...kih9....tp bia la tuhan aje yg tahu,,,aq hnye mampu b'serah....

17.lyak ke aq bekerje?????? tp nk wt gne,,lyk ke xlyak ke,,,aq msti keje n kumpul duit utuk kpentingan aq n untuk mengahwini si busuk...hohohohohoh

18.ble tao aq dpt b'khwin nga dak ucuk ni,,,ble dpkrkan smule,,,xsabar r nk idup b'binikn dak ucuk....hahahahahaha

19.btol ke aq yg type sume p'kre d atas??????

20.aq ke??? 

21.ke sape???

22.argh....

23.konpius aq ni....

24.hahahahahahahahhahaa..

25.yela,,,mmg aq yg type,,,xkan pontianak kot...wahahahahahahha,,,kpd yg bce ni,,,arap jgn b'sdeh ok...hahahahah...


bepore dat jom dance wif rabbit di bwh.....
MySpaceMySpaceMySpaceMySpaceMySpace

   slamat tinggal.........aSsalamualaikum.....:P


ok...skrang ni aku da xthu nk tag kt sape coz aku ase aq la yg last buat assignment cik timot ni hahahahahaha...

8 OrAng bErkAtE-kAtE:

rIdz_fA said...

pomtianak:ape??da aade bini ke2 ??x mntak izin ngan i pom... nk kne u nie..

rIdz_fA said...

hantu raye :: hohohohoho
kn i da mntk ijin,,,
u jgk kn kasi...
huhuhuhuhu
lgpown u jgk suke....
:P

rIdz_fA said...

erk.....werk....x mintak tnde tangan i pom...
u tipu i....antar i balik umah mak i...wawwawwa

Ayunis said...

wohhhhh tuan belog cakap sorg ....gile dohh saen aku ....wahahahhahahaha ;p

hatima said...

wahahhahahaha ,bgus er dpat awek pe wartawan , sume gosip hangat dapat taw cepat2 hahahhahaa

rIdz_fA said...

hantu raye menjawab ::

uni - wei2,molek skit,bkn ckap sowg k,,
belog ini d kongsi b'same...
timot - meme doh,bare 2,,,best siot dpt awek wrtawn uitm ni....
kakakakkakakakakak

hatima said...

wahahahahhaahaha , dapat awek uitm , nati aku sero bini mu keje wartawan melodi , haaa , tyme tu dia dah jadik wartawan malaysiaaa , hahahaha

rIdz_fA said...

pomtianak menjawab:

timot: ye dh 2...amin2..hahahhaa...
aku mmg suke gosip2 nie...

Post a Comment

Anda suke Anda Like