Wednesday, December 15, 2010

edit foto contest


oleh rase kepuasan xde keje nk buat kat umh...so b'belogwalking la saye ni...grr~
pah t'tgk la contest 2....trase gatal lak nk join....cube nseb katekn...hahah
follower2 sekalian...jom r join kontest ni.....klik pic kat ats ni ha...

http://www.emocutez.com



Syarat-syarat penyertaan adalah seperti berikut:

1-buat satu entry yang bertajuk "edit foto contest"
dalam entry tu ade pic kat atas tu ..xyah letak kat sidebar (nak letak pun xpe..hehe)
pastu link kan terus kat sini..

2-follow lah blog Qaseh Dalia (dun woryy di akan follow back )

3-ape yg perlu buat?korang edit gambar ikut kreativiti korang masing2...
gambar tu ikut hati korang...nak edit gambar masjid ke,gambar pemandangan ke,gambar korang sendiri,gambar Qaseh Dalia  pun xpe hehehe ~
letak gambar sebelum diedit n selepas di edit...dalam entry kamu tu..
kalau nak gtau kamu gune software ape untuk edit tu pun xpe..xmo gtau pun xpe..gambar ramai2 pun xpe gak !
tapi JUJUR ok..jangan amek gmbar org len pulak...!
xbaik tau..
4-tag 4 orang

5- tinggalkan link korang kat komen ni ye..snng untuk menterjah ~zaaaasssss meh lah pakat2 juin eh...memeriahkan lagi first contest Qaseh Dalia nieh

Hadiah :
oh ye ! adiah topup ..jumlah nye rahsia..tgk bajet lau bajet byk..banyaklah !
jgn risau xkurang dr 10hinggit !hehe
pemenang di cari lebih dr seorang !! hehehe
Contest best before : 31 December 2010

Pic sblom diedit...

ni yg da ciap diedit....



Software yg digune Adobe photoshop je....

nk tag ke sume follower aq...hihih...lg rmai join jg meriah...grr~
join jgn xjoin......




3 OrAng bErkAtE-kAtE:

hatima said...

mu suh aku join ? waa , aku xreti edit gamba -.-

Qaseh dalia adelia said...

salam singgah..tq juin n gud luck ye...tggu awek ke tu heee

rIdz_fA said...

teema :: join je la...
dalia :: wslam,welcem...duk tggu awek la ni.....hihihi

Post a Comment

Anda suke Anda Like